Service

haal het beste uit jezelf en uit je kleding

Service

Heren van Eindhoven is de boetiek voor mannen die precies weet wat jij nodig hebt. Stijl, overzicht, tijd en persoonlijke aandacht.

Onze collectie is gevarieerd, overzichtelijk en compleet. Of je nu op zoek bent naar een nieuw shirt of naar een complete garderobe, wij nemen de tijd voor je! We zetten een bak koffie en adviseren wat dit seizoen het beste bij jou past.

Na je aankoop

Wasvoorschriften

Volg onderstaande wasvoorschriften en heb nog langer plezier van je Quality goods!
Extra service: Je nieuwe aankopen worden bij ons GRATIS op maat gemaakt. (Dit geldt helaas niet tijdens de sale).

Shirts

Wassen op maximaal 30 graden op een fijn was programma. 100% katoenen overhemden mogen heet gestreken worden (3 puntjes). Verwijder voordat u het shirt in de machinestopt eventuele baleinen uit de kraag, plaats deze na het strijken pas terug.

Wollen pullovers

Liefst koud of op maximaal 20 graden wassen met een speciaal wolwasmiddel op een wolwasprogramma. Liggend drogen. NIET met de hand wassen maar met een handwasprogramma in de machine! LET OP: een druppeltje wasmiddel is voldoende!

Katoenen pullovers

Wassen op een fijn wasprogramma met vloeibaar wasmiddel, maximaal 30 graden. Liggend
drogen.

Katoenen pantalons

Met vloeibaar wasmiddel op een fijn wasprogramma en hangend drogen. Maximaal 30 graden.

Wollen pantalons

Die brengen we naar de stomerij.

Colberts

Die brengen we ook naar de stomerij.

Jassen

Het beste is om de jas te laten stomen, tenzij in het was etiket staat dat de jas gewassenmag worden. LET OP: Kies altijd een vloeibaar wasmiddel. Voorzichtigheid is geboden!

WE HELPEN JE GRAAG

Een andere vraag?

SERVICE

Winkelen op 
afspraak

Maak het jezelf makkelijk en kom winkelen wanneer het jou uitkomt. Wij maken tijd wanneer jij tijd hebt, zelfs buiten reguliere openingstijden. Maak een persoonlijke afspraak via: