Updates

Nieuws

We staan weer aan de start van een nieuwe tijd…de lente komt er weer aan. Ondanks de andere tijd waar we in leven zijn we allemaal toch ook weer toe aan een frisse look! Er staan weer feesten op de planning en vele hebben de zomervakantie geboekt.

Voor al dit leuks willen we ook up-to-date voor de dag komen! Wij hebben weer zorgvuldig onze nieuwe collectie samengesteld. Zoals altijd, smart casual… De mode biedt weer veel moois! Omdat wij een merken mix voeren in onze winkel kunnen we deze merken stijlvol onderling combineren. Zoals een fijn Artu Napoli shirt, gecombineerd met een comfortabele Berwich chino.

Omdat wij altijd op zoek zijn naar de mooiste items, waar prijs/kwaliteit belangrijk is, hebben we ook weer nieuwe Italiaanse labels in ons assortiment. Zoals jasjes van het Italiaanse merk Fugato en de meest comfortabele schoenen van Doucal’s.

Natuurlijk is ook onze collectie van Paul & Shark weer helemaal nieuw! De basiscollectie is er altijd maar er zijn zwemshorts met bijpassende t-shirts. Lederen sneakers en natuurlijk ook weer heel veel keuze in polo’s.

Loop snel even binnen bij ons en laat u inspireren of van top tot teen aankleden!

Updates

Instagram

Volg ons op instagram

[instagram-feed user="herenvaneindhoven" num=4 cols=3]